Sommartid!

1 juni och sommaren är här. Det betyder även sommarkostym för Yuffie. Marie kom med klippmaskinen vid 11-tiden idag och Yuffie välkomnade henne med glädje. Väl uppe på bordet viftade hon på svansen och Yuffie gillar inte att vara på bordet. Vi hade lärt oss lite sedan förra gången vi klippte Yuffie och jag tycker att det blev snyggare denna gång, mindre hackigt runt huvudet bland annat.

Alldeles nyfriserad!

Alldeles nyfriserad!

Marie hjälpte mig även med frisering av Tifa. Innan ni sätter kaffet i vrångstrupen kan jag lugna er med att hon har pälsen kvar. Det var byxorna som fick sig en omgång på Tifa. Det är framför allt där hon har den hemska kastratpälsen. Byxorna har blivit mer än dubbelt så stora det senaste halvåret och de filtar ihop sig vad jag än gör. Marie tunnade ut pälsen i byxorna med effileringssaxen och jag konstaterade att jag behöver köpa en bättre för dessa byxor kommer att behövas tunnas ur ofta är jag rädd. Husse tyckte inte att det syntes speciellt stor skillnad men det känns om man känner på dem.

Efter friseringen och städningen efteråt (jisses vad päls det blir överallt) åkte vi till stugan. Husse hade lånat trimmern av sin mamma medan jag och Marie friserade hundarna. Eftermiddagen och kvällen ägnades åt frisering av en del av tomten vid stugan. Även middagen intogs där, grillade lammfärsbiffar med potatisgratäng stod på menyn. Mums! Hundarna njöt av att kunna ligga på tomten.

Rumbas stil i stugan när hon tuggar pinnar.

Rumbas stil i stugan när hon tuggar pinnar.

1 Comment So Far

Carro says:

Hon är så söt utan päls.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *