Återbesök hos veterinären 

Strax efter 11 infann jag mig hos veterinären med uppföljning av Yuffie och Rumba samt vaccination av Sisu. Jag kunde lätt se ett kaos i mitt huvud innan jag åkte dit men kaoset uteblev. Sisu skötte sig utmärkt och hade mycket att undersöka i rummet medan de två vuxna undersöktes. Att hon fick en spruta märkte Sisu inte alls. Hon hade fullt upp med att äta mutgodiset på undersökningsbordet. Kan ni tänka er att det även blev vaccin mot kennelhosta ?

Rumba undersöktes först och det hördes inget konstigt från lungorna. Skönt! Även såret på manken kollades. Veterinären rensade upp och det ska tvättas två gånger om dagen. Vi hoppas att det läker ut av det. Yuffie kontrollerades noggrant då hon låtit hemskt hela helgen. Inga oljud från Yuffies lungor heller. Då allt lät bra fanns ingen anledning att röntga lungorna på dem. Yuffie får mer tid på sig att återhämta sig efter kennelhostan med lugna aktiviteter. De andra sätter vi igång försiktigt igen. Efter veterinären tog vi en skogspromenad innan vi åkte hem. 

Två slagna hjältar efter dagens äventyr

1 Comment So Far

Yvonne E says:

Skönt att det går åt rätt håll!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *