20 år som uppfödare 

Idag är det 20 år sedan vår första kull. Det som ofta kommer till mig när jag tänker tillbaka är att vi visste absolut ingenting då. Om vi blivit något klokare med åren låter jag andra avgöra. På 20 år borde en kennel ha tagit fram en och annan kull. Vi har lyckats föda upp TRE kullar på 20 år. Snacka om valpfabrik! ?1997 föddes vår första kull, tervar. 2009 fick Tifa sin kull valpar. Det var aldrig tänkt att Tifa skulle få mer än en kull. 2012 föddes Yuffies två valpar. 

Vi har däremot parat en hel del gånger utan att det inte blivit valpar. Kiros syster Eiko är parad vid tre tillfällen utan resultat. Yuffie parades igen och fick tyvärr livmoderinflammation tio dagar senare. Yuffies syster Olivia blev heller inte dräktig. Chansen till valpar har funnits men livet ville annorlunda. Nu har vi haft mycket roligt tillsammans med våra fyrbenta vänner under dessa 20 år och lärt oss massor. Mängder med nya vänner har vi också fått. Jag är enormt tacksam över allt som hänt under dessa år. Nu hoppas vi på en kull under våren. 

Yuffies valpar från 2012

2 Comments

Yvonne E says:

🙂 Vet inte om man kan påstå att jag lyckats föda upp några fler! Min första kull föddes – 91!!! Men det blir ju inte alltid som man planerar. 🙂


Yvonne E says:

Glömde skriva att jag bara haft 4 kullar!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *