Kollo för Melker

Vi har fått äran att ha Melker här hos oss denna vecka. Melker kom i söndags och han flyttade in som den självklaraste saken i världen. Inte konstigt alls med tanke på att han växt upp här. Hela flocken hälsade honom hjärtligt välkommen. Jag vet inte vem som blev gladast av att se honom, Loova eller Eida. Melker har två mammor i det här huset. Då Melker fortfarande är en liten plutt behövde vi lite hjälp med passning av honom medan vi jobbade. Efter att ha tänkt på det ett par varv kom jag på en bra lösning. Vi hade en familj här i Mora som var spekulanter på en tikvalp ur denna kull. Jag skickade ett sms med frågan om de ville vara hundvakt och fick ett JA till svar omgående. Familjen är helt underbar och dottern är ordentligt hundintresserad och siktar på att gå på hundgymnasium. Vi kände oss helt trygga med att låta de roa Melker. I fyra härliga dagar har de haft Melker och det har varit ömsesidig kärlek.

Melker i stugan

Jag tror att Melker har haft en härlig, men jobbig vecka. På dagarna har han varit ute på olika äventyr med dagfamiljen och på kvällarna har han följt med oss på våra aktiviteter. På dagarna har han varit i skogen, badat och även gjort ett besök på Troll- och clownstigen. För en nyfiken liten valp har det varit underbart!

Melker på Troll- och clownstigen (bilden stulen från Hanna Stöts facebooksida)

Jag är väldigt, väldigt nöjd med valparna i denna kombination. Melker är så trygg i sig själv och cool samtidigt som han är pigg, alert, busig, lekfull och alldeles, alldeles underbar. I måndags på klubben kampade jag med honom och gud vad lik mor sin han är i kampen. Hanna trodde att han skulle reagera på någonting på troll- och clownstigen men Melker bara gick fram och nosade på sakerna. Melker åker hem igen på söndag. Det har bara varit härligt att ha honom här och han är alltid välkommen igen.

No Comments Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *