Krigsskada

I söndags råkade Yuffie hamna i gapet på Sisu. Det var godis inblandat och Sisu tände till på tre röda och överrumplade Yuffie helt. Resultatet blev att en huggtand gick genom skinnet på nosryggen och en stor svullnad ovanför höger öga. Naturligtvis blev det en ficka runt såret på nosryggen. Jag har spolat, spolat och spolat ännu mer med koksaltlösning. Där mellan har jag kokat 5 ml sprutorna som används för att spola i hålet. Idag torsdag ser det ut som om jag kan andas ut. Såret läker bra inifrån. Jag spolar fortfarande och ser att vätskan inte fyller ut lika mycket längre mot i söndags. Jag lärde mig någonting av kattens hemska bitsår i alla fall. Yuffie är världens ängel när det gäller sådana här saker. Hon låter mig hålla på även om det syns på henne att jag är en jobbig typ. I söndags hade hon ont så hon fick rimadyl i två dygn.

3 Comments

Tina, Kim och Nino says:

Hon är hetsig den lilla damen


Carro says:

Ojdå, tur att det inte blev värre


puckolinas says:

Vi är väldigt tacksamma för att det ovanför ögat bara blev svullet. Ett hål där hade krävt veterinärvård.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *