Tråkiga nyheter…

Idag fick jag ett samtal med tråkigt innehåll. Aramis (P. Nanaki) har fått somna in i torsdags efter ett par veckors sjukdom. Det konstaterades att Aramis hade förstorad prostata, bråck i tarmen och förtjockad tarmslemhinna. Aramis svarade inte på medicineringen han fick inlagd hos veterinären. Ett stort tack till Aramis matte som meddelade oss. Även om det är jobbiga nyheter är det saker vi vill veta. Aramis levde ett bra liv tillsammans med matte och husse. Han har varit pigg, busig och frisk hela sitt liv. Det kom som en chock för både oss och ägarna att hans liv tog slut så hastigt. Tusen tack Carita och Sven-Erik för att ni givit Aramis ett fantastiskt liv med mycket kärlek och omtanke. En stor, stor kram till er bägge!

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *