Eida på MT

Söndag 19 maj deltog Eida på ett MT (mentaltest för korning) arrangerat av Gagnef-Floda BK. Domare var Lorentz Ogebjer och Hans Kinn. Eida gjorde ett fantastiskt MT! Hon tyckte dock inte att det var läge för lek så på första delen fick hon enbart 8 poäng och därmed fanns ingen chans att hon skulle bli godkänt. Del 2 däremot, där jobbade hon ihop hela 292 poäng! Hennes agerande på släden gjorde att Lorentz bad mig skicka honom filmen. Han ville ha filmen som instruktionsfilm för hur en perfekt aggression ser ut. Det var just släden vi var nyfikna på för att se om Eida står för det hon påstår här hemma. Nu vet vi att hon gör det! Det är inte ett spel för galleriet. Det är på allvar!

1 Comment So Far

Annika says:

Å, vad synd på leken, men Stort stort grattis till resultatet på del 2 önskar mamma Vittra med matte!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *