Klanen Puckolinas har utökats!

Igår morse väckte Loova mig vid 5 för att gå ut och kissa. Sedan somnade vi inte om något mer för öppningsstadiet inför valpningen hade dragit igång. Vid 11.25 såg den första valpen dagens ljus, en sobel hane. Valpningen gick utan problem. Loova födde sina valpar enkelt och sköter om sina små exemplariskt. Vid 14.20 kom sista valpen. Resultatet blev sex valpar, fem hanar och en tik. Dessvärre har ingen lyckats gissa helt rätt. Flertalet har gissat på sex valpar men ni hade gissat på fler tikar. Även vi hade önskat oss fler tikar men gläds åt att det i alla fall blev en tjej bland killarna. Alla sex mår förträffligt och blir ordentligt omhändertagna av mamma Loova.

Hårlaget får jag återkomma med. Det får bli första veckans projekt att se om vi kan få koll på hårlagen.

Det nya gänget, tiken ligger högst upp till höger med den breda kragen

1 Comment So Far

Åsa Rydahl says:

Hejsan! Grattis till nya kullen. Vi är en familj i Värmland som är intresserade av en långhårig collie o undrar om alla valpar är tingade.? Förstår att det kan bli blandade hårlag, spännande!!!! Med vänlig hälsning, fam i Värmland


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *