5 veckor

5 veckor är Falkor och Saphira idag. Attans vad tiden går fort. Dagen de ska lämna oss närmar sig med stormsteg. Jag är inte redo att låta de flytta än! Det kanske hinner ändra sig under de tre veckor som är kvar…

Valparna är väldigt härliga med mycket liv i. Tårna lever väldigt farligt just nu. Det gör ont med valptänder i dem. Byxben är favoriten att kampa med och när syskonen gör gemensam sak på samma byxben är det lätt att man stupar. Idag har jag lyckats få Falkor att kampa med en trasa istället för med mina byxor. Han drog emot ordentligt och när han vann trasan kom han tillbaka för mer. Efter en stunds lek släpade en mycket stolt valp trasan till biabädden.

Yuffie älskar att ligga tillsammans med sina barn. Jag kan inte minnas att Tifa låg tillsammans med sina valpar när de nått denna ålder. Uppfostran har dock verkligen startat. Valparna får tillsägelser när de rycker för mycket i pälsen på morsan. Annars försöker Yuffie leka med valparna och en leksak men det har de inte riktigt fattat än. Det brukar sluta med att valparna leker med varandra och Yuffie får titta på.

Veckorna som är kvar ska verkligen njutas av dessa härliga valpar.

Vår alldeles egna Zlatan - Falkor

2 Comments

Carro says:

Lite läskigt är det att det bara är tre veckor kvar nu. De är farligt söta bägge två


Yvonne E says:

Den där bilden på Falkor är jättehärlig!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *