En stillsam kväll

Kvällen har varit ovanligt stillsam här hemma. Jag hade planerat att åka ut på klubben för en sista träning på agilityplanen innan hindrena imorgon flyttar till ridhuset för vintersäsongen, men det var liksom ingen idé. Anledningen till lugnet i huset är förmiddagens aktivitet för Loova. Röntgen av höfter och armbågar var inbokat 9.30 idag. Först skulle vi bara komma förbi frukosten. Loova skulle inget ha och det var enormt orättvist. Hon förstod inget av det jag pratade om, att åka till farbror doktorn och sova. Sover gör man på nätterna! Väl hos veterinären fick man sedan ett bett i låret av en loppa och sedan blev världen konstig. Jag sätter mig alltid på golvet när mina hundar får lugnande och Loova lade sig tätt intill ganska fort.

Själva röntgenproceduren gick bra. Marie på veterinärstationen är duktig på att röntga. En gång fick hon ta om höftbilden men annars blev det fina bilder. Jag har sett dem och är nöjd. Nu återstår bara att se vad avläsaren på SKK tycker. Enormt nyfiken på kullsyskonens röntgen är jag också men inser att antagligen kommer inte alla att bli röntgade.

Loova somnar så fort hon lagt ner huvudet ikväll. Bilden är tagen bara någon minut efter att hon lagt sig hos mig. Vitögat åker fram direkt!

image

Tröttmössa!

No Comments Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *