Första spåret för säsongen

Det är alltid spännande att lägga första spåret till hundarna efter en lång vinter. Kommer de ihåg eller är de för ivriga och stökar till det av den anledningen? I strålande solsken och med minimal vind lade vi i alla fall de första spåren för säsongen. Till sällskap hade vi ett flertal citronfjärilar, en sorgmantel och ytterligare en fjäril som jag inte hann se ordentligt för att artbestämma den.

Citronfjäril

Citronfjäril

Spåren med hundarna gick helt perfekt! Det kändes som om vi aldrig haft uppehåll för vintern. Loova dammsög spåret i vanlig anda. Kiros var den som var mest ivrig och virrade lite men ordnade upp det på egen hand. Det är en underbar känsla att gå bakom sin hund när den har full koll på läget och vet att den är bäst lämpad av oss två till jobbet den är satt på att utföra. Yuffie spårade väldigt bra som vanligt och plockade även in alla pinnar idag.

Dammsugaren Loova

Dammsugaren Loova

Belöning vid pinne

Belöning vid pinne

Yuffie har hämtat sin belöning

Yuffie har hämtat sin belöning

Efter spåret åkte vi till stugan och grillade den första middagen för 2016. Det blev grillad fläskkarré. Vi fick sitta ute i solen och njuta medan vi åt. Hundarna roade sig i snön under tiden.

Somliga bilder är riktigt bra även fast de inte är helt hundra

Somliga bilder är riktigt bra även fast de inte är helt hundra

No Comments Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *