”Valp” till Nya Zeeland 

Ester (Puckolinas Aeris), som är kullsyster med Kiros, har nu säkert landat i Nya Zeeland. Hon flyttar dit tillsammans med sin familj. Hennes husse är ursprungligen från ön och efter ca 10 år i Sverige flyttar de nu tillbaka. I söndags lämnades Ester och deras andra hund till fraktbolaget. Jag tror att Esters matte sa att hundarna hade två övernattningar under resan.

Ester packad i sin flygbur

När hundarna väl landat i Nya Zeeland väntar tio dagars karantän innan de återförenas med matte och husse. Det svider lite i hjärtat att Ester flyttat så långt bort. Vi är bortskämda med att hon bor väldigt nära. Vi vet att Ester har världens bästa ägare som älskar henne högt. Karin och Reece, ni är alltid välkomna tillbaka om ni vill ha en till hund från oss. Vi får se detta som en chans att åka till Nya Zeeland och hälsa på er. På återseende! 

1 Comment So Far

Tina och Kim says:

Lilla gumman. Skönt att allt gick bra


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *