Träff med pappa

Märthas pappa Midas har i helgen varit på besök i Mora tillsammans med sina tvåbenta. Idag stämde vi träff vid 11 för spår och umgänge. Husse hade saker att göra så jag tog Märtha, Sisu och Loova med mig ut i skogen ett antal timmar. Det var mycket trevligt!

Märtha med sin fina pappa Midas

Sisu och Loova fick spåra. Sisu var het i spåret och glömde fullständigt bort att plocka pinnar. Det positiva var dock att hon inte hade en tanke på att byta spår. Nu ska vi bara påminna henne om vikten av att plocka pinnarna också. Loova kände jag inte riktigt igen, oengagerad och loj. Det saknas den där speciella gnistan hon brukar ha. Likadant på kvällens lydnadspass. Hon är gladeligen med men något saknas… De andra hundarna är mycket i baken på henne och jag funderar på urinvägsinfektion då hon kissar mer än normalt. Löpa ska hon inte göra förrän i oktober.

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *