Lydnadsprov för Eida

Förra helgens tävling gav husse blodad tand. Tur då att Örebro hundsällskaps BK hade få anmälda till sin tävling idag och tog emot efteranmälningar. Husse tog Eida och Yuffie med sig till våra vänner i Örebro igår eftermiddag. Jag fick senare en bild av våra vänner. Yuffie hade roat sig när de åt middag.

Yuffie har tömt leksakslådan i hopp om lite god belöning

Efter en god natts sömn väckte Eida vännerna genom att hoppa på magen på dem. Husse och Eida gjorde en fin insats enligt kommentarerna på protokollet. En 8:a var lägsta betyget och det på apporteringen pga tjuvstart när tävlingsledaren kommenderade. Slutresultatet blev uppflyttningspoäng på 178,5 och en tredjeplats. Stort grattis husse och Eida!

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *