En stjärna på hundhimmeln har tänts

Lexus (P. Falkor) augusti 2020 – foto hans matte

Jag fick alldeles nyss besked om att Lexus (P. Falkor), son till Yuffie, har nu i eftermiddag fått somna in. Hans matte noterade i veckan att hans bett hade blivit väldigt konstigt plötsligt vilket gjorde att Lexus knappt kunde tugga maten. En tur till veterinären gav besked om att Lexus förlorat muskler i huvudet och även på resten av kroppen. Matte fick kortison med sig hem och vi höll tummarna för att det skulle hjälpa honom. Tyvärr hade även hans njurar slutat fungera vilket gjorde att det fanns ingen annan utväg än att låta honom somna in.

Tusen tack Carro för allt du gjort för Lexus. Han har levt ett lyckligt liv tillsammans med dig. ❤

1 Comment So Far

Carro says:

Tack för herr Fluff. Jag tror att han hade det bra hos oss


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *