Uppfödda hundar

Tomt och tyst

Nu har våra tre troll flyttat till nya hem och ett liv fyllt av nya äventyr. Här hemma blev det väldigt tomt och tyst men nu återgår livet till det normala igen. Under valptiden kretsar allt till valparna för att ge de små de bästa förutsättningar vi kan inför denna flytt. Nu får vi se dem växa upp och glädja sina nya ägare.

Sandel följde med mamma Isobel hem till Arvika. Husse Thomas chockade sin fru och oss genom att säga att han ville ha hanvalpen. Och så säger han att han inte är en hundmänniska! Vad han kommer att kallas för var ännu inte bestämt. Det står mellan Sandel och Roughie (Raffie).

Saffran flyttade till Britta i Järfälla där hon ska bli matte Brittas nya larmande epilepsihund. Lord som har det jobbet nu har fyllt 11 år och behöver lära upp en avbytare innan han blir för gammal. Hela Brittas släkt var överens om att hon behövde en ny kompis i sitt liv. Saffran kommer även att vara vår fodertik i denna kull. Hon kommer att fortsätta kallas för Saffran.

Salvia flyttade till Ljungaverk med Carolin och Andreas. Hon var väldigt efterlängtad sedan de flyttat till hus och kände att det var läge för en valp i livet igen. I huset finns en katt som växte upp med den förra collien. Det ska bli spännande att höra vad katten tycker om den nya som flyttat in. Salvia är van med Farah men det kan vara skillnad på katt och katt. Hennes namn kommer att bli Kensi.

Stort lycka till med våra guldklimpar och välkomna in i familjen Puckolinas!