En härlig helg i Arbrå

Jag, Tifa och Kiros har haft en mycket härlig långhelg med sökträning i Arbrå. Tack Carro för att du bjöd in oss! Vi åkte upp på torsdag morgon, samlingen var kl 10 och då behövde husvagnen vara på plats. Kent var naturligtvis med upp och skulle vara med hela helgen men på torsdag kväll blev han magsjuk. Jag körde hem honom för han ville inte ligga i husvagnen och vara sjuk. Efter att jag lämnat Kent hemma åkte jag upp igen för att delta under resten av övningarna.

Både Yuffie och Kiros gick kanon under de två passen vi körde på torsdagen. Även fredagen var en kanondag för Kiros men på lördagen var lyset tänt och ingen hemma hos Kiros. Han var så trött, så trött… Tredje dagen på ett läger är känt för att vara dagen då hundarna är tröttast. Kiros fick köra på förmiddagen men eftermiddagens pass fick Tifa ta. Idag kördes ett pass på förmiddagen och då var Kiros i form igen.

Det har varit en ny ruta för varje pass och ett flertal har varit tävlingsrutor. Resultatet är att jag har träningsvärk i vadmusklerna… Backe upp och backe ner i skogsterräng är jobbigt!

Nu är motivationen att fortsätta träna på topp för detta är verkligen Kiros grej. Kiros har inte tid att springa och kissa i rutan. Inte heller letar han sork!

Besök oss på www.puckolinas.se

2 Comments

Carro says:

Vad det låter roligt. Hoppas att Kent mår bättre nu


puckolinas says:

Kent mår bra igen. Han är bara ledsen för att missat allt det roliga.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *