Trasigt x 2

Vår lilla Hurtta-sele…

Vi har haft en grej med Sisu och selar genom åren. Sisu har tuggat sönder tre selar, eller egentligen två för den första försökte jag sy ihop igen men Sisu tog den en gång till. Idag visade lillasyster Märtha att hon varit en läraktig elev till Sisu. Märtha har tuggat sönder sin första sele… Hon har vuxit i vår lilla Hurtta-sele i storlek 70 och senaste veckan har hon använt den mycket pga kennelhostan. Nu är det dags att hålla ögonen öppna utifall det dyker upp någon begagnad sele på köp och sälj grupperna på Facebook. Tydligen ingen idé att köpa nya selar då vi har två tugghundar. Finns det selar i kevlar?

Trots trasig sele blev det en lång, härlig promenad i skogen vid stugan. Innan vi åkte hem skulle vi planera lite för solcellsplacering på taket och släppte lös alla hundar på gården. Då hände en sak som vi ofta fruktar. Sisu sprang rakt in i Märtha! Jag hörde smällen från där jag stod ca 7 m från dem. Märtha skrek rakt ut och stod på tre ben med höger fram lyft. När jag kände över henne reagerade hon över bogleden. Bara att låta henne vila lite och se om det blir bättre. Hon har varit väldigt stillsam sedan det hände.

Är hon riktigt riktig?

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *